0
Valuta - EUR HRK
Jezici - EN DE HR

1. PRVI PUTA KUPUJEM ONLINE. JESU LI MOJE OSOBNE INFORMACIJE ZAŠTIĆENE?

Plaćanje karticama putem Bleu Homme web stranice smatra se sigurnim. Bleu Homme posjeduje certifikat o sigurnosti kako bi osigurao maksimalnu sigurnost svojim kupcima. Plaćanje online putem funkcionira tako da prilikom unošenja podataka o kreditnoj ili debitnoj kartici povjerljive informacije prenose se putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema koja garantira tajnost podataka. Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima.

2. ŠTO SU „EASY-CARE“ I „NON-IRON“?

Bleu Homme se posebno ponosi što, osim odličnog izgleda, nudi i košulje od vrhunskih materijala. „Easy-care“ podrazumijeva izdržljivu, praktičnu tkaninu koja ne zahtijeva nikakve posebne tretmane tijekom pranja ili čišćenja. „Non-iron“ oznaka je za nepeglajuće materijale koje u slučaju pravilnog načina pranja ne treba naknadno tretirati već je odjeća spremna za nošenje.

3. KOJI JE NAJBOLJI NAČIN ODRŽAVANJA BLEU HOMME KOŠULJA?

Na deklaraciji koja prati robu možete pronaći upute o održavanju tkanine. Savjeti o tome kako najbolje održavati Bleu Homme košulje možete pronaći na sljedećem [linku].

4. KOLIKO TREBAM ČEKATI NA ISPORUKU NARUČENE ROBE?

Za građane Republike Hrvatske dostava se vrši u prosjeku u 1-2 dana. Ako živite na udaljenijim mjestima (otoci) rok isporuke je maksimalno 3 dana. Za Europske zemlje u kojima vršimo dostavu rok je oko 3 dana.

5. KAKO MOGU IZVRŠITI POVRAT ROBE?

Ukoliko želite vratiti kupljenu robu, to možete preuzimanjem formulara na ovom [linku] kojeg prilažete paketu i odnosite na poštu gdje ćete na trošak poduzeća Bleu Homme vratiti kupljeni proizvod. Unutar formulara možete odabrati želite li zamjenski proizvod, poklon bon ili povrat novca.

Prvi saznaj novosti iz svijeta mode npr, uz mail Pošalji i prijavi se.