×
logo
Currencies:
About BLEU

BLEU HOMME darovna kartica

Kada ti nedostaje inspiracije ili tražiš savršen dar, BLEU HOMME darovna kartica je idealno rješenje. Iznenadi voljenu osobu, kolegu, prijatelja, karticom kojem možeš dodati iznos po vlastitoj želji, a iskoristiti se može u svim BLEU HOMME prodavaonicama u Republici Hrvatskoj.

FAQ

1.Koji je minimalni, a koji maksimalni iznos uplate na BLEU HOMME darovne kartice?

Na BLEU HOMME darovnu karticu moguće je uplatiti minimalan iznos od 200,00 kn, a maksimalan 5.000,00 kn. Pri uplati sredstava na darovnu karticu, korisniku se ne odobravaju popusti te kupnja darovne kartice nije moguća uz odgodu plaćanja.

 

2. Što nakon potrošenog iznosa na BLEU HOMME darovnoj kartici?

Nakon potrošenog cjelokupnog iznosa, karticu je moguće ponovo aktivirati novom uplatom željenog iznosa.

Iznos dostupan na darovnoj kartici je razlika između prethodnog iznosa u trenutku ostvarivanja kupnje i iznosa kupnje. Dostupan iznos na darovnoj kartici prikazuje se na računu izdanom za kupnju ostvarenu tom karticom, dok se trenutno stanje na BLEU HOMME darovnoj kartici može saznati u svakom trenutku upitom na blagajni prodajnog mjesta.

 

3. Da li je BLEU HOME darovna kartica vremenski ograničena za korištenje?

Darovna kartica valjana je za kupnju proizvoda u bilo kojem BLEU HOMME prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj u roku od tri godine od datuma kupnje kartice te se može upotrebljavati do tog datuma koliko god puta želite dok se ne potroši iznos na njoj.

Ako vaša kupnja prekorači iznos na darovnoj kartici, preostali iznos možete platiti gotovinom ili bilo kojim drugim platnim sredstvom koji prihvaća BLEU HOMME prodajno mjesto u kojem ste kupili proizvode. Proizvodi kupljeni darovnom karticom podliježu istim pravilima za zamjene i povrate kao i bilo koji drugi proizvodi kupljeni drugim platnim sredstvom. U ovom slučaju, povrat novca zbog povrata proizvoda kupljenog darovnom karticom ostvaruje se u obliku dodatka na iznos na kartici. U slučaju da je kartica istekla, ili je iznos na njoj potrošen, u trenutku povrata, iznos kupljenog proizvoda vratit će se korisniku kartice na način koji korisnik odabere.

 

4. Koji asortiman i na kojim prodajnim mjestima je moguće koristiti BLEU HOMME darovnu karticu?

Darovnom karticom dopušteno je kupiti bilo koji proizvod koji je na prodaju u BLEU HOMME prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj, s time da se ne može upotrebljavati za kupnju proizvoda putem interneta.

 

5. Na koji način se mogu kupiti BLEU HOMME darovne kartice?

Darovna kartica može se kupiti bilo kojim načinom plaćanja prihvaćenim u BLEU HOMME prodajnim mjestima. Darovnu karticu nije moguće zamijeniti za gotovinu te nije moguća isplata već uplaćenog novčanog iznosa na kartici.

 

Darovnu karticu smije koristiti samo njezin vlasnik, koji je isključivo odgovoran za njezino korištenje.

BLEU HOMME ne odgovara za izgubljene, ukradene ili oštećene kartice.

Na darovnu karticu nije dopušteno pisati, brisati, precrtavati ili popravljati. U suprotnom, darovna kartica će se smatrati nevažećom.

Loading...